Slik handler du bitcoin

Alle snakker om bitcoin men hvordan kjøper man egentlig denne kryptovaluttaen?

Først trenger du en e-post og en bankkonto. Det er alt du trenger for å kjøpe og selge kryptovalutaen bitcoin. Det er raskt, enkelt og ikke minst trygt å komme i gang med bitcoin-handel hos Bitcoins Norway.

Registrerer deg, gjør dine første innskudd, kommer i gang med handelen, lagrer dine bitcoins og eventuelt selger dem senere.

NÅR DU HAR KJØPT DINE FØRSTE BITCOINS GJELDER DET Å TENKE TRYGG OPPBEVARING – HOLDE DEM UNNA DIGITALE INNBRUDD OG HACKING

Bitcoins Norway som handelssted har vært en suksess så langt, tør vi si. Før 2018 begynner har vi mer enn 20.000 kunder, og de har til sammen kjøpt og solgt bitcoins for nesten 1 milliard kroner.

Slik handler jeg bitcoins
4 enkle steg

Her er de fire stegene som gjør deg klar for å handle bitcoins:

1. Gå til Bitcoins Norway sine nettsider og trykk på knappen “registrer deg” midt på siden eller oppe i høyre hjørne. Fyll inn navn, e-post og passord i skjemaet – og send inn! Åpne e-posten fra Bitcoins Norway og trykk på lenken for å bekrefte.

2. Logg inn på Bitcoins Norway sine nettsider. Sett inn penger på handelskontoen din ved å velge “innskudd” i menyen på venstre side. Her må du velge valuta. Dersom du skal sende fra din konto i en norsk bank, velger du NOK (norske kroner). Dette genererer automatisk en innskuddskvittering som sendes til din e-post.

3. Gå til nettbanken din velg regningsbetaling. Legg inn det eksakt samme beløp som står på innskuddskvitteringen, bruk ditt kundenummer som melding i stedet for KID, og følg øvrige instrukser fra innskuddskvitteringen.

4. 48 timer senere (lengre tid hvis det kommer helgedager i mellom) er pengene på din handelskonto hos Bitcoins Norway og du kan begynne handelen.

Trygg oppbevaring av bitcoins

Når du har kjøpt dine første bitcoins gjelder det å tenke trygg oppbevaring – holde dem unna digitale innbrudd og hacking. Derfor tilbyr vi sikker lagring utviklet av 12 IT-ingeniører i USA. Dette er en frivillig tjeneste som velges av over halvparten av våre kunder.

Lagringstjenesten er «offline» og betyr i praksis at kundens bitcoins er lagret i et hvelv i Sveits. I tillegg til å være best-in-class sikkerhet, er bitcoins lagret via Bitcoins Norway også forsikret mot datainnbrudd via If Skadeforsikring.

Trykk her for å registrere deg og komme i gang med trygg, enkel og rask bitcoin-handel.Ekonomi & Finans