Hvordan kjøpe bitcoin?

bitcoin kjøp med mobilHar du troen på bitcoin eller kryptovaluta generelt men vet ikke helt hvordan du skal investere? Her er noe du bør tenke på før du investerer:

Man kan investere direkte eller indirekte i kryptovaluta. Direkte kan du kjøpe og selge bitcoins på ulike markedsplasser som dukker opp som paddehatter rundt omkring på nettet. Luno er kanskje en av de beste og enkleste stedene å kjøpe eller selg bitcoin direkte. Klikk her for å gå til Luno.

Indirekte kan du investere i firma eller bransjer på børsen som er eksponert eller avhengig av kryptovaluta. På Nordnet kan du også på den svenske børsen kjøpe verdipapirene Bitcoin XBT eller Etherum XBT som er direkte eksponert mot de respektive kursene.

OBS: I Norge enda ikke handle disse verdipapirene med aksjesparekonto ettersom det ikke handles på et regulert marked innenfor EØS

Om du har troen på konseptet mer enn en type kryptovaluta kan det være lurt å diversifisere investeringen din eller tenke litt annerledes.
Dersom vi ser på den forrige store bølgen .COM-bølgen var det nesten umulig å plukke en vinner. I dag er det selvsagt i etterpåklokskapens navn lett å se at Google og Amazon var selvsagt de hestene man burde ha satset på. Det som er sikkert at dersom man satser på de som lager og tjener på rammeverket og infrastrukturen rundt teknologien.