Bitcoin-kursen snur igjen?

Det har vært knyttet spenning til om Bitcoin-kursen ville komme under 30 000 USD og hva som vil skje dersom den går under denne «grensen».

Prisen på Bitcoin falt 13% i går, og slettet flertallet av gevinsten hittil i 2021. Det var det største daglige fallet siden markedskrasj i mars 2020. Er dette bare en dukkert, eller er det starten på en mer langvarig korreksjon?

bitcoin kurs januar 2021

Etter at kursen gikk raskt nedover og under 30000 usd i natt nådde den en foreløpig bunn på 28944 usd. Det var kun en knapp time verdien holdt seg under grensen før den sakte begynte turen opp igjen. Det er lett å tenke at nå går det nedover og at om vi går under 30k grensen er vi solgt. Ingen tre vokser inn i himmelen. Husk at det bare er noen uker siden jubelen var i taket da vi endelig nådde 30.

Vi må ikke se for mye på kursen dag til dag. Se på konseptet i lenger perspektiv. Har du troen? Går det riktig vei?

 

Innholdet i denne artikkelen er kun til informasjon og er ikke investeringsråd eller noen form for anbefaling eller invitasjon. Vi anbefaler deg alltid å skaffe deg din egen uavhengige økonomiske råd før du investerer eller handler i kryptovaluta.